Weekmenu
Kabeljauwhaasje met groene kool en citroen saus
***
Stoofpotje van everzwijn met z'n wildgarnituur
gratin Dauphinois
39 €
Menu Gullegember 1
58 €
één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)
aangepaste wijnen: 20 €
Menu Gullegember 2
73 €
twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)
aangepaste wijnen: 25 €
Menu Gullegember 3
88 €
drie voorgerechten
aangepaste wijnen: 30 €
Menu Gullegember
menu november - december
VOORGERECHT 1
St. Jacobsnootjes - aardpeer - vanille - hazelnoot
VOORGERECHT 2
Jonge tarbot - kruidenkorst - oester - prei
VOORGERECHT 3
Ganzenlever - bloedworst - rode kool - peperkoek
HOOFDGERECHT
Filet van fazant - spek - appel - risotto tarwe of suggestie vis
DESSERT
Kaasbordje ( 3 € supplement)
of
Trio van sorbet
of
Amandelroomijs - sinaasappel - beignet van chocolade
A la carte
klik hier voor de kaart
Weekmenu
St-Jacobsnoot - spek- prei - witte wijnsaus
***
Sliptong- grijze garnaaltjes - sinaasappel - krielaardappel
39 €
Menu Gullegember 1
58 €
één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)
aangepaste wijnen: 20 €
Menu Gullegember 2
73 €
twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)
aangepaste wijnen: 25 €
Menu Gullegember 3
88 €
drie voorgerechten
aangepaste wijnen: 30 €
Menu Gullegember
menu november - december
VOORGERECHT 1
St. Jacobsnootjes - aardpeer - vanille - hazelnoot
VOORGERECHT 2
Jonge tarbot - kruidenkorst - oester - prei
VOORGERECHT 3
Ganzenlever - bloedworst - rode kool - peperkoek
HOOFDGERECHT
Filet van fazant - spek - appel - risotto tarwe of suggestie vis
DESSERT
Trio van kaas
of
Trio van sorbet / trio van roomijs
of
Amandelroomijs - sinaasappel - beignet van chocolade
open op donderdag en vrijdag (middag & avond), zaterdagavond en zondagmiddag
gesloten op maandag - dinsdag - woensdag
voor groepen wel mogelijk op aanvraag