A la carte
klik hier voor de kaart

Weekmenu 


Zeebaars met witloof en graanmosterd  

***

Filet van parelhoen met knolselder en pink lady  


39 €

Menu Gullegember 1
58 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2) 

aangepaste wijnen: 20 €


Menu Gullegember 2
73 €

twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)

aangepaste wijnen: 25 €


Menu Gullegember 3
88 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen: 30 €



Menu Gullegember

menu maart-april


VOORGERECHT 1
Cannelloni van Noorse zalm


VOORGERECHT 2

Varkenswang, ganzenlever en witloof


VOORGERECHT 3

Pieterman, prei en sesam


HOOFDGERECHT

Filet van eend, appel in kataiffi, knolselder of suggestie vis


DESSERT

Trio van kaas
of

Gemberroomijstaartje

of

Kokos-citroengras kroketje met chocoladeroomijs