Weekmenu 

Kabeljauwhaasje met groene kool en citroen saus 

***

      Stoofpotje van everzwijn          met z'n wildgarnituur 

gratin Dauphinois


39 €

Menu Gullegember 1
58 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2) 

aangepaste wijnen: 20 €


Menu Gullegember 2
73 €

twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)

aangepaste wijnen: 25 €


Menu Gullegember 3
88 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen: 30 €



 Menu Gullegember

menu november - december


VOORGERECHT 1
St. Jacobsnootjes - aardpeer - vanille - hazelnoot


VOORGERECHT 2

Jonge tarbot - kruidenkorst - oester - prei


VOORGERECHT 3

Ganzenlever - bloedworst - rode kool - peperkoek


HOOFDGERECHT

Filet van fazant - spek - appel - risotto tarwe of suggestie vis


DESSERT

Kaasbordje ( 3 € supplement)
of

Trio van sorbet  

of

Amandelroomijs - sinaasappel - beignet van chocolade















A la carte
klik hier voor de kaart

Weekmenu 

St-Jacobsnoot - spek- prei -      witte wijnsaus

***

      Sliptong- grijze garnaaltjes - sinaasappel  - krielaardappel



39 €

Menu Gullegember 1
58 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2) 

aangepaste wijnen: 20 €


Menu Gullegember 2
73 €

twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)

aangepaste wijnen: 25 €


Menu Gullegember 3
88 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen: 30 €



 Menu Gullegember

menu november - december


VOORGERECHT 1
St. Jacobsnootjes - aardpeer - vanille - hazelnoot


VOORGERECHT 2

Jonge tarbot - kruidenkorst - oester - prei


VOORGERECHT 3

Ganzenlever - bloedworst - rode kool - peperkoek


HOOFDGERECHT

Filet van fazant - spek - appel - risotto tarwe of suggestie vis


DESSERT

Trio van kaas
of

Trio van sorbet / trio van roomijs

of

Amandelroomijs - sinaasappel - beignet van chocolade