A la carte
klik hier voor de kaart

Weekmenu

Ravioli van zeetong en chorizo met gekonfijte citroensaus


Dorode Royalle met witloof, bataat en graanmosterdsaus  


Koffie of thee

met huisgemaakte lekkernijen

39 €


Menu Gullegember

7 september tot en met 27 oktober


VOORGERECHT 1
Quinoa met krab, appel en curry


VOORGERECHT 2

St. Jacobsnoot met bloedworst en gemarineerde venkel


VOORGERECHT 3

Jonge tarbot met grijze garnaal, witloof en gerookte boter


HOOFDGERECHT

Parelhoen met chorizo, pompoen en tempura van bloemkool
of

suggestie vis


DESSERT

Trio van kaas

of

Gemberijs met witte chocolade

of

Gegratineerd fruit met sorbet van perzik















ook mogelijk met BOB-formule
klein glaasje van de aangepaste wijnen - 10 € / 15 € / 20 €
of

alcoholvrije wijnen


Menu Gullegember
55 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2) 

aangepaste wijnen: 20 €


Menu Gullegember
70 €

twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)

aangepaste wijnen: 25 €


Menu Gullegember
85 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen: 30 €