Weekmenu


donderdag & vrijdag
(middag & avond)


Gegrilde St. Jacobsnoot

jonge prei


Pladijs filet in kataiffi 

Geplette aardappel 

mini shii takes 


 39 €

MENU DE GULLEGEMBER

januari  - februari 2025


voorgerecht 1

3x St. Jacobsnoot: gemarineerd - gegrild - gegratineerd


voorgerecht 2

Gerookte zeetongfilet - knolselder - bloedsinaasappel


voorgerecht 3

Jonge Griet - confit van varken - schorseneren


hoofdgerecht 

Runds dunne lende of suggestie vis - wortel - aardappelsoesjes


dessert

Trio van sorbet of

Granny Smith - peperkoek - mascarpone of 

Kaasbordje (+5€)



Keuze uit 3 menu-formules:

De Gullegember 1 

met voorgerecht 1

62 €

aangepaste wijnen 16 €
(twee glazen)

BOB-formule 8 € 

(kleine glaasjes)

ook alcoholvrije wijn mogelijk 

De Gullegember 2 

met voorgerechten 1 & 2

78 €

aangepaste wijnen 24 €

(drie glazen)

BOB - formule 12 €

(kleine glaasjes)

ook alcoholvrije wijn mogelijk

De Gullegember 3

met voorgerechten 1, 2 en 3

93 €

aangepaste wijnen 33 €

(4 glazen)

BOB-formule 16 €

(kleine glaasjes)

ook alcoholvrije wijn mogelijk