KLIK HIER VOOR NIEUWE MENU'S DECEMBER 2025 -JANUARI 2026
Herfst menu
Buikspek -pompoen- sinaasappel
of
Gegrilde St. Jacobsnootjes gebakken bloemkool gekonfijte citroensaus
***
Filet van fazant - witloof - appel - aardappel balletjes
of
Pladijsfilet - kaaskorst - geplette aardappeltjes - groene kool - spek
***
Gepocheerde peer - vanille ijs - chocoladesaus - amandelschilfers
enkel mogelijk op reservatie vermelding keuze menu
55 €
MENU DE GULLEGEMBER
Oktober-november 2025
voorgerecht 1
Gemarineerde St. Jacobsnootjes - aardpeer - passie vrucht
voorgerecht 2
Ravioli van kreeft - fijne groentjes - jus van kreeft
voorgerecht 3
Jonge tarbot - confit van varken - citroensaus
hoofdgerecht
Filet van wilde eend of suggestie vis - sinaasappel - pompoen - sesam
dessert
Trio van roomijs(+3€) of Trio van sorbet of
Soepje van kokos en witte chocolade - sorbet van granny smith of
Kaasbordje (+5€)
Keuze uit 3 menu-formules:
De Gullegember 1 met voorgerecht 1 64 € aangepaste wijnen 16 € BOB-formule 8 € (kleine glaasjes) ook alcoholvrije wijn mogelijk | De Gullegember 2 met voorgerechten 1 & 2 78 € aangepaste wijnen 24 € (drie glazen) BOB - formule 12 € (kleine glaasjes) ook alcoholvrije wijn mogelijk | De Gullegember 3 met voorgerechten 1, 2 en 3 93 € aangepaste wijnen 33 € (vier glazen) BOB-formule 16 € (kleine glaasjes) ook alcoholvrije wijn mogelijk |
open op donderdag en vrijdag (middag & avond), zaterdagavond en zondagmiddag
gesloten op maandag - dinsdag - woensdag
voor groepen wel mogelijk op aanvraag