Weekmenu
donderdag & vrijdag
(middag & avond)
Gegrilde St. Jacobsnoot
jonge prei
Pladijs filet in kataiffi
Geplette aardappel
mini shii takes
39 €
MENU DE GULLEGEMBER
januari - februari 2025
voorgerecht 1
3x St. Jacobsnoot: gemarineerd - gegrild - gegratineerd
voorgerecht 2
Gerookte zeetongfilet - knolselder - bloedsinaasappel
voorgerecht 3
Jonge Griet - confit van varken - schorseneren
hoofdgerecht
Runds dunne lende of suggestie vis - wortel - aardappelsoesjes
dessert
Trio van sorbet of
Granny Smith - peperkoek - mascarpone of
Kaasbordje (+5€)
Keuze uit 3 menu-formules:
De Gullegember 1 met voorgerecht 1 62 € aangepaste wijnen 16 € BOB-formule 8 € (kleine glaasjes) ook alcoholvrije wijn mogelijk | De Gullegember 2 met voorgerechten 1 & 2 78 € aangepaste wijnen 24 € (drie glazen) BOB - formule 12 € (kleine glaasjes) ook alcoholvrije wijn mogelijk | De Gullegember 3 met voorgerechten 1, 2 en 3 93 € aangepaste wijnen 33 € (4 glazen) BOB-formule 16 € (kleine glaasjes) ook alcoholvrije wijn mogelijk |
open op donderdag en vrijdag (middag & avond), zaterdagavond en zondagmiddag
gesloten op maandag - dinsdag - woensdag
voor groepen wel mogelijk op aanvraag