KLIK HIER VOOR  NIEUWE MENU'S DECEMBER 2025 -JANUARI 2026

Herfst menu


Buikspek -pompoen- sinaasappel

of

Gegrilde St. Jacobsnootjes  gebakken bloemkool           gekonfijte citroensaus


***

Filet van fazant - witloof - appel - aardappel balletjes

of

Pladijsfilet - kaaskorst - geplette aardappeltjes - groene kool - spek


***


Gepocheerde peer - vanille ijs - chocoladesaus - amandelschilfers

  

 enkel mogelijk op reservatie vermelding keuze menu 

55 €



MENU DE GULLEGEMBER

Oktober-november 2025 


voorgerecht 1

Gemarineerde St. Jacobsnootjes - aardpeer - passie vrucht


voorgerecht 2

Ravioli van kreeft - fijne groentjes - jus van kreeft


voorgerecht 3

Jonge tarbot - confit van varken - citroensaus


hoofdgerecht 

                     Filet van wilde eend of suggestie vis - sinaasappel - pompoen - sesam


dessert

                               Trio van roomijs(+3€) of  Trio van sorbet of 

Soepje van kokos en witte chocolade - sorbet van granny smith of 

Kaasbordje (+5€)



Keuze uit 3 menu-formules:

De Gullegember 1 

met voorgerecht 1

64 €

aangepaste wijnen 16 €
(twee glazen)

BOB-formule 8 € 

(kleine glaasjes)

ook alcoholvrije wijn mogelijk 

De Gullegember 2 

met voorgerechten 1 & 2

78 €

aangepaste wijnen 24 €

(drie glazen)

BOB - formule 12 €

(kleine glaasjes)

ook alcoholvrije wijn mogelijk

De Gullegember 3

met voorgerechten 1, 2 en 3

93 €

aangepaste wijnen 33 €

(vier glazen)

BOB-formule 16 €

(kleine glaasjes)

ook alcoholvrije wijn mogelijk