NIEUW: Weekmenu 
op donderdag & vrijdag
(middag en avond) 


Gegrilde St. Jacobsnootjes met asperges en sabayon van wit bier


Rode poon met risotto van tarwe en gebakken bloemkool, safraansaus  


Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen 


39 €

Menu Gullegember


VOORGERECHT 1
Gemarineerde St. Jacobsnoot met zalm 'Gravad Lax' en bloedsinaasappel


VOORGERECHT 2

Zeebaars met aardpeer, ganzenlever, bruine suiker en zwarte peper


VOORGERECHT 3

Tempura van langoustine en chorizo


HOOFDGERECHT

Filet van hoevekip met spek, honing en graanmosterd
of

suggestie vis


DESSERT

Trio van kaas

of

Trio van sorbet/roomijs

of

Brownie met ijs van gezouten karamel en pinda










ook mogelijk met BOB-formule
klein glaasje van de aangepaste wijnen - 10 € / 15 € / 20 €
of

alcoholvrije wijnen

Gullegember 55 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)

aangepaste wijnen 20 €

Gullegember 70 €

twee voorgerechten (1 & 2)

aangepaste wijnen 25 €

Gullegember 85 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen 30 €