A la carte
klik hier voor de kaart
Weekmenu
Ravioli van zeetong en chorizo met gekonfijte citroensaus
Dorode Royalle met witloof, bataat en graanmosterdsaus
Koffie of thee
met huisgemaakte lekkernijen
39 €
Menu Gullegember
7 september tot en met 27 oktober
VOORGERECHT 1
Quinoa met krab, appel en curry
VOORGERECHT 2
St. Jacobsnoot met bloedworst en gemarineerde venkel
VOORGERECHT 3
Jonge tarbot met grijze garnaal, witloof en gerookte boter
HOOFDGERECHT
Parelhoen met chorizo, pompoen en tempura van bloemkool
of
suggestie vis
DESSERT
Trio van kaas
of
Gemberijs met witte chocolade
of
Gegratineerd fruit met sorbet van perzik
ook mogelijk met BOB-formule
klein glaasje van de aangepaste wijnen - 10 € / 15 € / 20 €
of
alcoholvrije wijnen
Menu Gullegember
55 €
één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)
aangepaste wijnen: 20 €
Menu Gullegember
70 €
twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)
aangepaste wijnen: 25 €
Menu Gullegember
85 €
drie voorgerechten
aangepaste wijnen: 30 €
open op donderdag en vrijdag (middag & avond), zaterdagavond en zondagmiddag
gesloten op maandag - dinsdag - woensdag
voor groepen wel mogelijk op aanvraag