NIEUW: Weekmenu 
op donderdag & vrijdag
(middag en avond) 


Gegrilde asperges met serranoham,

tomaat en parmesaan


 Rundsdunne lende met een aardappeltaartje en fijne groentjes 


Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen 


39 €

Gullegember 55 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)

aangepaste wijnen 20 €

Gullegember 70 €

twee voorgerechten (1 & 2)

aangepaste wijnen 25 €

Gullegember 85 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen 30 €


Menu Gullegember


VOORGERECHT 1
Frisse zeepaling met groene kruiden en asperges


VOORGERECHT 2

3 maal kwartel, borstje, soepje en eitje


VOORGERECHT 3

Kort gebakken tonijn met morieltjes


HOOFDGERECHT

Filet  en stoofpotje van lam met asperges en tomaat, krokante polenta
of

suggestie vis


DESSERT

Trio van kaas

of

Trio van sorbet/roomijs

of

Sorbet van aardbeien met munt en peper, witte chocolade







ook mogelijk met BOB-formule
klein glaasje van de aangepaste wijnen - 10 € / 15 € / 20 €
of

alcoholvrije wijnen



Menu van 13 april tot en met 18 juni