A la carte
klik hier voor de kaart
Weekmenu
St-Jacobsnoot - spek- prei - witte wijnsaus
***
Sliptong- grijze garnaaltjes - sinaasappel - krielaardappel
39 €
Menu Gullegember 1
58 €
één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)
aangepaste wijnen: 20 €
Menu Gullegember 2
73 €
twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)
aangepaste wijnen: 25 €
Menu Gullegember 3
88 €
drie voorgerechten
aangepaste wijnen: 30 €
Menu Gullegember
menu september-oktober
VOORGERECHT 1
Tartaar van tonijn - komkommer - sorbet granny smith
VOORGERECHT 2
Buikspek - grijze garnaaltjes - pompoen
VOORGERECHT 3
Bosduif - ganzenlever - witloof
HOOFDGERECHT
Kabeljauw - haasjes en wang - tomaat - tempura van pijpajuin of suggestie vlees
DESSERT
Trio van kaas
of
Trio van sorbet
of
Roomijs van gezouten karamel - peer - chocolade - hazelnoot
open op donderdag en vrijdag (middag & avond), zaterdagavond en zondagmiddag
gesloten op maandag - dinsdag - woensdag
voor groepen wel mogelijk op aanvraag